Hírlevél

Napról napra egyre bezártabban élünk, kevesebb lehetőség adódik mozogni. Nem csak a bezártság, hanem a családdal kapcsolatos, megnövekedett teendők miatt is. A feszes bőrről azonban nem kell lemondani. Segít a Slim.

Ugyan egyedül még ki lehet menni futni, de tény, hogy ellepték a futók és a kirándulók a településekhez közeli erdőket, vagyis egyre többen beszorulunk a négy fal közé. Teljesen természetes, hogy a kevesebb aktivitás változásokat eredményez a szervezetünkben: kevésbé vagyunk kiegyensúlyozottak, nehezebben bírjuk a stresszt és a testünk is átalakul.
Nem csak az izomzatunk, de a bőrünk is megsínyli a kevesebb edzést.
Van rá válaszunk: a Slim karcsúsító, sportolást támogató, narancsbőr elleni testgél.
Ananász, L-karnitin, flavonoid, gyömbérolaj tartalma gyorsítja a bőr felszíni anyagcseréjét, ezáltal simább bőrfelszínt eredményez. Rendszeres használatával enyhül a narancsbőr, a kritikus területek (has, kar, comb, csípő, fenék) feszesebbé válnak. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot. Bizsergő érzést, bőrpírt, meleg érzetet ad, amely rövid idő alatt elmúlik, de hatása tartósan megmarad.
Fontos tudni róla, hogy nem tartalmaz koffeint, ezért lefekvés után is lehet alkalmazni és a szőrtelenítés sem akadály a használatakor, utána nem irritálja a bőrt. Hatékony segítség passzív és aktív időszakban egyaránt.

Karcsúsító, sportolást támogató, narancsbőr ápoló, gyors felszívódású bedörzsölő testgél melegítő, bőrpírt okozó hatással. Hatékony az alakformálásban, amiben segít: feszes bőr, jobb forma.

Irány a webshop: https://merusportcare.com/termek/slim-karcsusodast-segito-sportgel/

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!