Hírlevél

Most már végre tényleg nyár van, a bemelegítő krémeket ritkán, vagy inkább nem használjuk. Azért ne tegyük el mélyre, mert hűvösebb reggeleken a Warm bemelegítő krém jó szolgálatot tesz még nyáron is.

De most jött el az igazi ideje a hűsítő izomlazítóknak. Egyszer még télen, egy hosszú futás után bekentem Cool-lal a lábam. Azt hittem, menten lefagy. Ha megnézzük az összetevői, nincs is min csodálkozni: kámforral, mentollal és eukaliptusszal hűsíti a megfáradt futólábakat, méghozzá nagyon hatékonyan. A lábak ellazulnak, mi pedig gyorsabban regenerálódunk. Nyáron kifejezetten jó is esik, ez a hideg érzet, mindenkinek javaslom, hogy próbálja ki egy-egy futás után. Én amúgy a színét is nagyon szeretem, a kék a kedvenceim egyike. Jó ötlet, ha berakod a hűtőbe, esetleg a mélyhűtőbe előtte:)

Ha egy picit nagyobb a “baj”, akkor legyen otthon sportolás utáni regeneráló krém. Most már bátran állítom, hogy a Help izomlazító, helyreállító a “sikertermék”, hisz aki már valaha is küzdött bármiféle izomfájdalommal, húzódással vagy túlerőltetéssel, annak megnyugvást nyújt ez a gél. Bár ez is hűsít, nincs az a “jeges” érzet, mint a Cool-nál. A Help fő alkotója a metil-szalicilát, amely hatékonyan enyhíti a panaszokat.

Sajnos megtörténhet, hogy futás közben elesel (velem szokott, főleg, ha terepen futok, és gyönyörködöm a tájban, csak épp a lában elé nem nézek), és megduzzad, bekékül a láb, akkor is van megoldás, az SOS gél, amely a beütött, megduzzadt bőrt ápolja. Az árnika név biztos mindenkinek ismerősen cseng, na az SOS-ben ez is van, fekete nadálytővel, és sok már gyógynövénnyel egyetemben. Itt nem érzünk hűs hatást, de higgyétek el, pár nap, és szebb lesz az igénybevett testrészünk.

A sportkrémek nagyban segítenek helyreállítani az edzések után megerőltetett testrészeket, illetve ápolni a sportsérüléseket. Az izomlazító, regeneráló krémek és gélek gyógynövényes összetevői a a bőrön keresztül felszívódva fejtik ki jótékony hatásukat.

A készítményekben található E vitamin kapszulák pedig hozzájárulnak a bőr ápolásához.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!