Hírlevél

Most már végre tényleg nyár van, a bemelegítő krémeket ritkán, vagy inkább nem használjuk. Azért ne tegyük el mélyre, mert hűvösebb reggeleken a Warm jó szolgálatot tesz még nyáron is.

De most jött el az igazi ideje a hűsítőknek. Egyszer még télen, egy hosszú futás után bekentem Cool-lal a lábam. Azt hittem, menten lefagy. ,Ha megnézzük az összetevői, nincs is min csodálkozni: kámforral, mentollal és eukaliptusszal hűsíti a megfáradt futólábakat, méghozzá nagyon hatékonyan. A lábak ellazulnak, mi pedig gyorsabban regenerálódunk. Nyáron kifejezetten jó is esik, ez a hideg érzet, mindenkinek javaslom, hogy próbálja ki egy-egy futás után. Én amúgy a színét is nagyon szeretem, a kék a kedvenceim egyike.

Ha egy picit nagyobb a “baj”, akkor legyen otthon Help. Most már bátran állítom, hogy a Help a “sikertermék”, hisz aki már valaha is küzdött bármiféle izomfájdalommal, húzódással vagy túlerőltetéssel, annak megnyugvást nyújt ez a gél. Bár ez is hűsít, nincs az a “jeges” érzet, mint a Cool-nál. A Help fő alkotója a metil-szalicilát, amely hatékonyan enyhíti a panaszokat.

Sajnos megtörténhet, hogy futás közben elesel (velem szokott, főleg, ha terepen futok, és gyönyörködöm a tájban, csak épp a lában elé nem nézek), és megduzzad, bekékül a láb, akkor is van megoldás, az SOS gél, amely a beütött, megduzzadt bőrt ápolja. Az árnika név biztos mindenkinek ismerősen cseng, na az SOS-ben ez is van, sok már gyógynövénnyel egyetemben. Itt nem érzünk hűs hatást, de higgyétek el, pár nap, és szebb lesz az igénybevett testrészünk.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!