Hírlevél

Káprázatos sikerre lehetünk büszkék: Edit Fűrész, a nizzai maratonon 3:15:15-ös idővel ért célba.
A Sanyoszistálló és a Meru csapat tagja ezzel kategóriájában a negyedik helyen végzett, hatalmas idővel, 7 percet javítva eddigi legjobbján (3:15:10-el) ért célba Cannes-ban. Kategóriájában ez a 4. legjobb idő. Óriási gratuláció!
Edit a felkészülés során rendszeresen használta a Meru bemelegítőkrémjeit.

Edit Filó, a Meru csapat tagja, a Sanyoszistálló futója a Wiener Herbstmarathon, a félmaratoni távon 3. lett.
Edit, aki klasszikus zenészként járja a világ koncerttermeit, a futópályán is hasonlóan sikeres, mint a hivatásában. Büszkék vagyunk rá és gratulálunk a gyönyörű eredményéhez!

Filó Edit a bécsi futóverseny dobogóján
Filó Edit: Wiener Herbstmarathon, 21,1 km, 3. hely🏆
“Az idei 15. futóversenyem, egyben 15. dobogós helyezésem, aminek szívből örülök és hálás vagyok érte. Egyéni csúcsot terveztem futni, erre edzettem, készültem, ez ma nem sikerült, de a mosoly maradt.”

A Sanyoszistálló triója, a Meru csapat büszkeségei a Kolonics György emlékfutáson a félmaratoni váltóban harmadikok lettek 1:39:28-as idővel.
Gratulálunk Healthga, Anna Tutti és dr. Virág Bogdándi!

Versenytrió a Kolonics György futáson

Csodás második hely a Veresi Futónapról. Filó Edit, a Meru csapat tagja ezúttal is kitett magáért, a Sanyoszistálló versenyzője ritkán marad dobogós helyezés nélkül, ha valahol elindul!

Filó Edit 2.helyezett a Versi Futónapon

Juhász Nóri Amszterdamban futott maratont. Javítani szeretett volna a legjobb idején, ami már eddig is a 3:30-hoz közelített..
A Sanyoszistálló versenyzője, a Meru csapat tagja ugyan ügyvédként dolgozik, de a futásra mindig szán időt. És persze Meru-krémekkel készült a nagy eseményre:
“Amikor már ilyen hideg van reggelente, akkor a Meru HOT bemelegítőkrémet használom, nagyon jó érzés, hogy ilyen melegen tartja a lábaimat akár 8-9 fokban is.”

És iiiigen!!! Wow, óriási gratuláció jár Juhász Nórinak, a Sanyoszistálló versenyzőjének, hiszen megjavította a legjobb idejét a maratoni távon.
A Meru csapat versenyzője, az amúgy ügyvédként dolgozó Nóri 3:19:33-cal teljesítette az Amsterdam Marathont.
Le a kalappal, Nóri!

Juhász Nóri versenysikere az Amsterdam Maratonon
Juhász Nóri bemelegít:) A MERU bemelegítő krémei segítenek:)

Farkas Helga, a Meru csapat tagja nem csak megtartotta a verseny előtti bemelegítést, de aztán második is lett az Őrségi Félmaraton 5 km-es versenyében. Gratulálunk a Sanyoszistálló versenyzőjének!

Büszkeség!
Szombaton az Őrségi Félmaratonon a Meru csapat tagja, Farkas Helga tartotta a bemelegítést. Healthga izgult, de mi biztosak voltunk abban, hogy kifogástalan lesz az a bemelegítés 😊

Farkas Helga versenysikere az Örségi futóversenyen

GRATULÁLUNK minden lelkes futóverseny résztvevőnek, és büszkeséggel tölt el, hogy csapatunk tagjai ilyen fantasztikus eredményeket értek el. Örülünk, hogy ők mindannyian a MERU sportkrémeket használják, segíthetjük őket a felkészülésben, illetve a sportsérülések elkerülésében.

További versenysikereinkről itt olvashatsz:

Őszi versenysikerek

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!