Hírlevél

December 15én rendezték a Nyúlcipő Trails idei utolsó állomását, a Nyúlcipőbolt Budai Trailt.
Az egyik legjobb hangulatú futás ez, ahol a téli erdő szépségében gyönyörködve, a Budai-hegység ösvényein barangolhat minden futni vágyó.
Akár futsz, akár nem, érdemes volt ellátogatni a versenyközpontba, ahol nemcsak jófej futókkal találkozhattatok, de akár beszerezhettétek a jövő évre való futós kellékeket, a MERU Sportcare jóvoltából pedig – karácsonyi ajándéknak is szuper – regeneráló, hűsítő, bemelegítő és alakformáló géleket is.

A tavalyi eredményeinek köszönhetően Edit Fűrész idén VIP-induló volt a Nyúlcipőbolt Trails sorozatban. Hétvégén a Budai Trailen vett részt a Sanyoszistálló versenyzője, a Meru csapat tagja. Edit ebben az évben a rövidebb távokat választotta, ezek során is jól jött neki a Meru előtte-utána támogatása. Ezen a hétvégén a Hottal melegített be, ami ebben az időben már elengedhetetlen segítség, Edit büszke arra, hogy idén is sokat fejlődött, de ahogy mondja: még messze van a vége!

Azért 16 versenyből 16 dobogós helyezést elérni brutálisan kemény dolog.
Edit Filó, a Meru csapat tagja idén ezt a mérleget tudhatja maga mögött eddig: a 16. dobogós helyezés egyben egy újabb első hely, ezúttal a pesterzsébeti VI. Forralt Bor futást nyerte meg (6,5 km).
Ja, és nem mellékesen úgy, hogy az elmúlt több mint egy hónapban Franciaországban vendégszerepelt, mint klasszikus zenész és 28 Csajkovszkij: Diótörő előadást csinált végig.
Gratulálunk Editnek, a Sanyoszistálló futójának, edzőjének, Markocsán Sándornak és persze mi is büszkék vagyunk arra, hogy Edit Merut használ!

Csécsei Zoltán, az idei Spartathlon második helyezettje, a 24 órás világbajnokságban csapatban ezüstérmes, korábbi világrekorder ultrafutó apróbb sérülést szenvedett nemrégiben: egy jótékonysági futáson iramfutónak szegődött, de kiment a bokája.
A gyógyulásához és a visszatéréséhez igyekszünk hozzájárulni MERU sportkrémeinkkel, bízunk benne, hogy Zoli mielőbb panaszmentes lesz és újra neki tud kezdeni futásnak.
Hajrá, Zoli!

A Meru nem csak az ünnepekre való tekintettel, hanem egész évben egyedi együttműködési konstruckóval támogatja a Suhanj Alapítványt. A Suhanj! fitnesztermében elérhetők a Meru krémei, minden vásárlásból befolyt összeggel a Suhanj Alapítványt támogatjátok.
Örömmel teszünk jót, tiszta szívvel támogatjuk a sportot, igaz meggyőződéssel segítjük a rászorulókat.

Fűrész Edit, a Sanyoszistálló egyik büszkesége bírja a hideget, de ebben az időben már ő sem fut Meru nélkül.
„Hogy minek köszönhető a mosoly ebben a hidegben? Egyrészt a hópelyheknek, másrészt a pörgős résztávnak. De legközelebb a pályát is bekenem a Hot krémmel, hátha azt is kellően felmelegíti.
Igen, ma már én, a jegesmaci, is elővettem a Hotot. Hot-pehelyre fel!”

Bemelegítőkrémek: https://merusportcare.com/termekk…/bemelegito-krem-es-gelek/

Fotó: Terepfutás.hu

Szász Esztert mindenki ismeri a futás világában, ő a Meru csapat egyik legemblematikusabb alakja. Egy ideig kényszerűségből távol került a futástól, de most újra kezd magára találni.
„A Korinthosz 160 kilométeres távján indultam, felkészülve, ez volt a célversenyem idénre. Szuperül ment, de a 130 kilométernél iszonyat fájdalom hasított a térdembe. Nem akartam elfogadni, ezért, gyalogoltam, de egy idő után már az is annyira fájt, hogy nem ment tovább, így 150 kilométernél kiszálltam. Nagyon rosszul érintett, mert ez gyakorlatilag 12 kilométerrel a cél előtt történt, de úgy éreztem, hogy nem lenne méltó az egész évben beletett munkámat úgy befejezni, hogy bevánszorgok a célba.
Annyira nem akartam elhinni, hogy komoly a baj, hogy 4 nappal a verseny után már kimentem futni a szigetre, de 4 kilométer után megint jelentkezett a fájdalom, és megsemmisülve hazakullogtam.
Utána orvos, manuálterapeuta, rehabilitációs tréner következett, és óvatos futások. Megtanultam, hogy nyújtani kell, elkezdtem erősítő edzésre járni, és most kezdek újra önmagam lenni, csak az erőnlétem még nem az igazi, de remélem, hogy tavaszra az is a régi lesz. Vagy talán jobb is, ha komolyabban odafigyelek.
Ebben a nehéz helyzetben a Meru krémek közül most nem is annyira a Help, hanem inkább az SOS volt a segítségemre. Rengeteget jelentett!”

▶️ https://merusportcare.com/termekka…/izomlazitok-regeneralok/

A kidörzsölés elleni Meru krém, a Guard nem csak futáshoz, de úszáshoz is kiváló.
Kaszás Klaudia, válogatott kenusnak jó szolgálatot tesz az úszóedzések során, végre nem dörzsöli ki a dressz a bőrét.
Vagyis a futók mellett az úszóknak és a triatlonostáknak is kötelező feladat a Guard beszerzése:
▶️ https://merusportcare.com/termekkategor…/kidorzsoles-apolas/

Székely Réka, vagyis fit.love.reka sem tudja elképzelni a téli futást egy jó kis Merus rásegítés nélkül.

▶️ Bemelegítőkrémek: https://merusportcare.com/termekk…/bemelegito-krem-es-gelek/

Kaszás Klaudia, a Meru csapat tagja, az MTK válogatott kenusa a hideg miatt már nem tud vízre szállni – futni persze kint szokott a Meru bemelegítőkrémeivel -, de mindig van B terve: a téli időszakban ergométeres géppel lapátol.
Te hogy állsz a téli sportoláshoz?
▶️ https://merusportcare.com/termekk…/bemelegito-krem-es-gelek/

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!