Valentin-napi páros futás

2023.01.16
Valentin-napi páros futás

Február 14-én két helyszínen kerül megrendezésre a MERU Valentin-napi páros futóverseny. A hagyományos versenyektől eltérően most nem a célba érés eredménye lesz a fontos, hanem az élmény. Gyertek, ünnepeljük együtt a szerelmesek napját! Ha szeretnél készülni a versenyre, Futás hidegben? Kérdések és válaszok! című cikkünkben hasznos tippeket olvashatsz.

A futóverseny bemutatása

Állj párba kedvenc MERU krémeddel és szerelmeddel!

Két helyszín közül választhattok: rajthoz állhattok a Margitszigeten vagy a Városligetben (Elegendő igény esetén vidéki helyszíneken is megszervezzük a versenyt. Ehhez az esemény Facebook-oldalán várjuk a helyszínötleteket.)

Délután 14 órától várunk titeket, egészen este 20 óráig!

A megtett táv nem számít, fussatok együtt legalább egy kört, majd a célba érést követően vegyétek át személyesen az egyedi érmeteket, és válasszatok mellé egy MERU Sportkrémet, mely felforrósítja szerelmeteket!

WARM - Bemelegítő krém, sportkrém - normál - 150ml

További információk

A nevezést a következő linken keresztül tudod megtenni:
Versenynaptár

A nevezés egy főre szól, így ne feledd a párodat is nevezni!

A nevezési díj tartalmazza:
  • MERU egyedi, szív alakú érem, szalaggal (melynek egyik fele a tied, a másik a párodé)
  • 1db MERU Sportkrém (150ml)

Az esemény szervezője a Magyar Futósport Egyesület. Küldetésük, hogy más szervezetekkel együttműködve olyan programokat és edzés lehetőségeket szervezzenek, amik által bárki számára elérhetővé váljon a sportos életmód, akár versenysport szinten. Céljuk a hazai futósport összefogása és támogatása. A MERU büszkén partner ebben!

Keresd fel az esemény Facebook-oldalát, regisztrálj és értesülj minden további információról. De ha kérdésed lenne, itt azt is bátran felteheted.

Tudod! Minden edzés és verseny a bemelegítéssel kezdődik, ez most se maradjon el! Futás után pedig zárjátok sportosan romantikusan a napot, egy kellemes masszázzsal, ehhez válasszátok bestseller termékünket, a MERU izomlazító masszázskrémjét!

Jó sportolást kívánunk!
MERU Sportcare csapata

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Sportkrémek