Új MERU termék: már kapható a magnézium spray!

2020.09.08
Új MERU termék: már kapható a magnézium spray!

Bemutatjuk a színtelen, szagtalan, gyorsan felszívódó magnézium spray-t, ami azonnali segítséget nyújt izomgörcsök esetén. A MERU új fejlesztése támogatja az izomműködést, a sérülések megelőzését, a regenerálódást és a felépülést.

A magnézium olaj bőrön keresztül felszívódva - kikerülve az emésztőrendszert - rövid időn belül, közvetlenül az érintett területen hasznosul. Nem okoz hasmenést. Helyreállítja a magnéziumszintet, ami segíti a megfelelő izomműködést. Nyugtat, segít a stressz leküzdésében és ápolja, puhítja a bőrt. Alkalmazható naponta, reggel és este a magnézium szint feltöltésére, edzés előtt bemelegítéshez, intenzív edzés közben, edzés, fürdés után, a regenerálódáshoz az izmokra, ízületekre.

A MERU magnézium spray elemi magnézium tartalmú természetes ásványi oldat. Koncentrált, 30%-os tiszta magnézium-klorid oldatot tartalmazó készítmény.

A keserűsóhoz és más fürdősókhoz hasonlóan a bőrön keresztül felszívódó magnézium jótékony hatású lehet az izmokra, regenerációra és teljesítményre nézve. A transzdermálisan (bőrön keresztül) alkalmazott magnéziumklorid ideális magnézium forrás. Előnye, hogy gyorsan, nagy mennyiségű magnéziumot tud a szervezetbe juttatni, az emésztőrendszer terhelése nélkül. Bőrön keresztül nagyon jól felszívódik, és egyes tapasztalatok alapján a szájon át szedhető tablettáknál hamarabb beépül.

A pumpás magnéziumolajat egyszerűen csak a megfelelő helyre kell juttatni (lokálisan), majd rajta hagyni, és az áthatol a bőrszövet alatti rendszerekbe, majd helyileg fejti ki hatását (pl. érintett izomzat). Egy-egy akut helyzetben (húzódás, izomgörcs, izomfáradás) a lokálisan alkalmazott magnézium olaj igen hatékony segítség lehet, szemben a szájon át történő használattal (időben elhúzódó hatás).

A nevével ellentétben a magnézium olaj valójában nem olaj, hanem egy koncentrált oldat. Az elnevezés onnan ered, hogy a magnézium klorid vizes oldata olajos érzetet hagy a bőrön. Enyhe bizsergető, viszketésszerű érzés tapasztalható felszívódáskor, ami többszöri használattal és a magnéziumszint helyreállásával fokozatosan megszűnik. Ha zavaró ez az érzet, hígítható vízzel, vagy keverhető krémekkel. Sós-olajos érzetet hagy a bőrön.

Sportolói tapasztalatok alapján a magnézium olaj (koncentrált magnézium-klorid) közvetlenül a stresszes izomra permetezve az edzés vagy a verseny során növelheti a teljesítményt, az erő és az izomhelyreállítás mértékét, a gyors regenerálódását. Gyakran a sportgyógyászat kitűnő segítője, mert a tapasztalatuk szerint akár meg is előzhető a sérülés, vagy gyorsítható a húzódásos sérülésekből való gyógyulás magnézium olajos lábfürdő alkalmazásával.

Figyelmeztetés! Nyílt sebre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Csak külső használatra! Ne vigye fel frissen borotvált bőrre. Gyerekektől elzárva tartandó! Kezdetben enyhe bizsergető, viszkető érzést okozhat, amely a rendszeres használat során megszűnik.

Sportkrémek