Sportkrémeink mellett kéztisztító termékeinket is ajánljuk!

2020.09.14
Sportkrémeink mellett kéztisztító termékeinket is ajánljuk!

A vírushelyzet miatt újra előtérbe kerül a kézfertőtlenítés. Két termékünket ajánljuk jó szívvel, ebben az időszakban kiemelten, mindhárom fontos a megelőzésben.

 

A teafaolajos folyékony szappan remek alternatíva a kézfertőtlenítő helyett. Hatékonyan tisztítja, közben gyengéden ápolja a kézfej bőrét. Rendszeres használata az érzékeny bőrűek számára is gyengéd ápolást biztosít, megerősíti a szervezet ellenálló képességét, borsmenta olajjal frissíti, lággyá teszi a bőrt. Mosásra és tisztításra is alkalmas.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosai Szolgálat szerint járvány idején a fertőzés megelőzésében az általános személyi higiénés magatartás a döntő, ennek egyik legegyszerűbb módja a rendszeres és alapos kézmosás. Ez a termék alkalmas az ÁNTSZ által javasolt gyakori, melegvizes, szappanos alapos kézmosásra.

De, ha nincs lehetőség kezet mosni, megoldást jelent a glicerines kéztisztító gél, amely nem csak a tisztításban, de a bőrápolásban is hatásos: egyáltalán nem szárítja ki a bőrt, inkább táplálja.

Sportkrémek