Sponser táplálékkiegészítők a Meru kínálatában!

2020.09.10
Sponser táplálékkiegészítők a Meru kínálatában!

Már táplálékkiegészítők is kaphatók a Merunál. Az egyre bővülő termékkínálatnak köszönhetően a Sponser márka legkedveltebb termékei, a magnézium és zsírégető ampulla, energiaszeletek és energia zselék is megvásárolhatók a Meru Sportcare webshopjában.

Az egyik legnépszerűbb Sponser termék a magnézium és zsírégető ampulla, amelyről tudni kell, hogy magnéziummal, cinkkel és vitaminokkal dúsított.

A magnézium hozzájárul az anyagcsere működéséhez és a normál izomfunkcióhoz. Fontos szerepet játszik az idegrendszer működésében, a fehérjeszintézisben, valamint segíti a normál izomfunkció fenntartását, támogatja az elektrolit egyensúlyát.

A cink elsősorban a normál fehérjeszintézis és a szénhidrát anyagcsere funkciójának fenntartását szolgálja. A B2, B6, B12 és C vitaminok szintén hozzájárulnak a normál energiatermeléshez.

Az L-kartinin pedig elősegíti a zsír energiaként történő felhasználását. A megnövekedett állóképesség és a jobb oxigénellátás következtében javítja a teljesítőképességet. Csökkenti a testtömegindexet és segíti a sovány izomzat kiépítését.

Egy ivóampulla tartalmazza az L-karnitin engedélyezett napi beviteli mennyiségét (1000 mg), plusz cinket (3.8 mg), magnéziumot (75 mg) és B-komplexet és C vitaminokat.

 

A Sponser High Energy egy ideális, csúcsminőségű versenyző szelet rövid-, közepes- és hosszúláncú szénhidrátokkal, amelyek biztosítják a nagyobb mennyiségű energia könnyű hozzáférhetőségét és a folyamatos energiaellátást.

A zselés karakterisztikával rendelkező béta-glükánok kiegyensúlyozott vércukorszintről gondoskodnak.

A közepes láncú növényi olajok (MCT) hozzáadott energiát biztosítanak.

 

A Liquid Energy Salty energia zselé pedig egy ideális termék a nagy állóképességet igénylő sportokat űzők számára, akiknek elengedhetetlen a folyamatos, jól tolerálható energia-ellátás. Nagyszerűen alkalmazható a teljesítmény- és erősportokban, valamint a labdajátékokban is, mivel könnyen emészthető, és gyorsan elérhető energiaforrást biztosít.

Pinterest
Termékek