Sokat segítenek Gábor felkészülésében a Meru sportkrémei

2021.09.27
Sokat segítenek Gábor felkészülésében a Meru sportkrémei

Októberben lesz nyolcvan éve, hogy elkezdték építeni a birkenaui koncentrációs tábort, ahol minden harmadik áldozat magyar volt. Orosz Gábor, a Meru által támogatott amatőr sportoló október 3-án rajtol Budapestről, hogy 600 ezer lépést megtéve eljusson Auschwitz-Birkenauba, ezzel is emlékezve az akkori tragédiára.

Gábor most beszámol a felkészüléséről:

„A felkészülésem most már a tervek szerint zajlik. Sajnos június közepén volt egy váratlan, apróbb műtéti beavatkozásom, de 15 nappal utána már újra tudtam edzeni, mostanra pedig nyoma sincs a sérülésemnek. Sajnos a nyár a futás és az edzés szempontjából nem a futók kedvence, hiszen az extrém meleg alaposan megviseli a szervezetet és komoly logisztikát, illetve szervezést igényel részemről, hogy milyen napszakokban oldjam meg a napi két edzésemet. A korai kelés az olimpia ideje alatt könnyebb volt, az esti pedig általában csak késő este tud realizálódni. Az erősítő edzések pedig klimatizált teremben történnek, így az kevésbé jelent gondot. A regenerációra kiemelt figyelmet fordítok, sokat használom az SMR hengert, illetve a jóga nagyon sokat segít a mobilitásom megőrzésében.

Természetesen nincs olyan nap, hogy egy kicsit itt-ott ne fájna, de ilyenkor jól jönnek a Meru Sportcare sportkrémei. Az apróbb húzódásokra tökéletes megoldást az SOS sportgél, izomfájdalmak kezelésére pedig kiváló alternatíva a Help, de az izmok működésének helyreállításában szerepet kapnak a Meru magnéziumos termékei is. Mivel sok hosszú futásom van, a kidörzsölés korábban nagyon sok gondot okozott, de mára ez is a múlté, köszönhetően a Guardnak.

Összességében azt tudom mondani, hogy jól haladok és nagyon várom már az október 3-i indulást.”

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Sportkrémek