Segítünk ledolgozni az ünnepek alatt felszedett kilókat

2021.01.11
Segítünk ledolgozni az ünnepi lakomák hatását

Nem mondjuk, hogy csak alakformáló krémeink használatával meg lehet szabadulni az ünnepek alatt felszedett kilóktól. De a Silm és a Shape alakformáló krémeink segítenek abban, hogy a nyomokat eltüntesd te is.

 

Nem állítjuk, hogy csak egy krémmel korrigálhatók lennének a kilengések következményei. Hiszünk abban, hogy a rendszeresen sportolás és az egészséges táplálkozás, a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel és a hormonegyensúly kell ahhoz, hogy az ember visszanyerje fitt formáját.

Ám terméktapasztalataink alapján bátran mondhatjuk, hogy a Slim és a Shape alakformáló krémek segítenek abban, hogy a nyomok mérséklődjenek.

A Slim karcsúsító hatású, segíti a sportolás eredményeit megerősíteni. Támogatja a narancsbőr elleni küzdelmet, melegítő, bőrpírt okozó hatása azzal magyarázható, hogy ananász, L-karnitin, flavonoid, gyömbérolaj tartalma felgyorsítja a bőr felszíni anyagcseréjét. Ezáltal simább bőrfelszínt eredményez.

További előnye, hogy koffeint nem tartalmaz, ezért éjszakai használatra is ajánlott.

A Shape alakformáló sportkrém szintén gyorsan felszívódik, és támogatja a sportolás hatásait, felerősíti azokat. Rendszeres használata segít aktiválni a zsírégetést, csökkenteni a narancsbőrt a kritikus területeken. Paprika, fahéj, koffein, alga, citromolaj természetes hatóanyagai hőfejlesztő hatásuk révén fokozzák a felszíni anyagcserét a bőrben, simább bőrfelszínt eredményezve ezzel.

Napközbeni, sportolás előtti és utáni használatra javasoljuk.

Sportkrémek