Raktározz be a sokoldalú Guardból!

2020.07.02
raktarozz-be-a-sokoldalu-guardbol

A Guard az egyik legsokoldalúbb sportkrémünk, mert miközben az eredeti feladata az, hogy védje a sportolókat a kidörzsölődés kellemetlenségeitől, addig több más szerepben is tökéletesen helytáll.

A karantén idején jártak úgy sokan, hogy a gyakori kézmosástól kiszáradt a kézfejükön a bőr.
Mit csinál ilyenkor egy ravasz futó?
Azt, amit akkor is csinál, amikor megfázás alkalmával a sok orrfújástól az orra körül felsértette a bőrfelületet a zsebkendő: elkezdi a Guard bőrvédő vaxot használni.
Eredetileg sportolók számára fejlesztettük ki a bőr kidörzsölődése ellen, de remekül beválik más problémák kezelésére is, tekintve, hogy lanolint, méhviaszt, shea vajat és növényi szilikont tartalmaz.
Hosszútávon hat, puhít, hidratál, miközben nem gátolja a bőr légzését, vagyis a bőr legjobb barátja a sok kézmosás okozta bőrkiszáradás alkalmával.
És ha elmúlnak a vészterhes idők, sportoláshoz – futás, kerékpározás, triatlonozás, úszás, falmászás, túrázás – még mindig tudod használni, annak érdekében, hogy ne dörzsölődjön ki a bőröd.
Vásárlás itt: https://merusportcare.com/meru-sportkremek/kidorzsolest-gatlo-kremek/

guard krém

Tartós hatású, sűrű, wax állagú víztaszító védőkrém kidörzsölés ellen. Védőréteget képezve csökkenti a súrlódást és irritációt, nyugtatja a bőrt. Lanolin, méhviasz, sheavaj, és növényi szilikon tartalmaz.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Sportkrémek