Raktárátalakítás - Meghosszabbodott szállítási idő! - MERU

2021.05.04
Raktárátalakítás - Meghosszabbodott szállítási idő! - MERU

A rendelések szállítási ideje meghosszabbodik, de ne aggódj csomagod mindenképp célba ér!

Idén a gyorsabb csomagösszeállítások, kiszállítások érdekében raktárunkban innovációs fejlesztéseket hajtunk végre, így tudjuk korszerűsíteni központunk logisztikáját és versenyt tartani a folyamatos fejlődéssel. A munkálatok során sajnos rajtunk kívül álló okok miatt, a webrendelések feldolgozása során akadályba ütköztünk, ezért egy áthidaló megoldással a Perfect Beauty Shop üzleteinket hívtuk segítségül, ahol munkatársaink teljes gőzerővel készítik össze rendeléseidet és adják át a futárszolgálatnak. Sajnálatos módon mindkét üzletünk teljes erőbedobással sem tud olyan gyorsan dolgozni, hogy a megadott rendelési időt tartsuk, ezért türelmed és megértésed kérjük a meghosszabbodott kiszállítás miatt.

Szurkolj nekünk, hogy mihamarabb elháruljon az akadály és újra Veled lehessünk teljes egészében!

Budapesti üzleteink ezenfelül zavartalanul üzemelnek, így ha a közelben jársz, térj be hozzánk, vagy kérd webáruházunkban leadott rendeléseidet személyes átvétellel! Azon vagyunk, hogy minél előbb visszatérjünk a már tőlünk megszokott Perfect rendelési ütemhez. Addig is, habár lassabban, de teljes odafigyeléssel, szívvel – lélekkel készítjük össze csomagodat.

Perfect Beauty Shopjaink

  • 1074 Budapest, Dohány utca 46.
  • 1137 Budapest, Szent István krt.6.

Nyitvatartás

  • Hétfő - Péntek: 9:30 - 18:00
  • Szombat: 9:00 - 14:00
  • Vasárnap: Zárva

Mindkét üzletünk a belvárosban könnyen megközelíthető helyen található. Próbáld ki a helyszínen termékeinket, csapj a vásárlásodhoz egy ingyenes termékkatalógust és informálódj újdonságainkról személyesen!

Köszönjük, hogy Velünk vagy!

Perfect Nails csapata

Pinterest
Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Termékek