Ne hagyd otthon a Meru sportkrémeit, ha nyaralni mész!

2020.07.23
Ne hagyd otthon a Meru sportkrémeit, ha nyaralni mész!

Vannak olyanok, akik a hátuk közepére sem kívánják az edzést, ha nyaralni mennek, másoknak pedig kifejezetten hiányzik a mozgás a szabadság alatt. 

Mi is az utóbbiak közé tartozunk, mindig megtaláljuk a módját annak, hogy a pihenésünk során is találjunk magunknak valamilyen mozgásformát.

A nyaralás során persze nem hajtja magát halálra az ember, viszont alaposan felkészül, minden fontos eszközt magával visz. Nálunk alap az úszóholmi, a futócucc, a TRX, az ugrálókötél, a gumiszalag, a gumikötél és a Meru sportkrém.

Az edzést pedig főleg a reggelre időzítjük, egyrészt akkor még nincs olyan meleg, másrészt, így egész biztos, hogy nem felejtődik el.

Nyaralás alatt a legegyszerűbb sport a futás, szinte semmi sem kell hozzá, csak a futócipő, pár egyszerű holmi és egy kis lelkesedés. A pihenés ideje alatt persze nem élete legjobb idejére törekszik az ember, de arra bőven jó a mozgás ilyenkor is, hogy nem szokunk el a mozgástól, ellensúlyozzuk az általában megnövekedett kalóriabevitelt és segít frissebben, kiegyensúlyozottabban indítani a napot.

A másik egyszerű mozgásforma az úszás. Akár profi az ember, akár nem, szintén tökéletes napindító egy kis tempózás, de nap végén, a naplementében is különleges élmény tud lenni egy kis úszás.

Nyári utazáshoz több sportkrémet is ajánlunk: a Cool hűsítő sportkrém, bőrnyugtató, izomlazító, a Guard kidörzsölésgátló, bőrápoló, a Help húzódások, izomfáradtság esetén segít, az SOS pedig horzsolások, sebek, felszíni sérülések esetén nyújt megoldást.

Sportkrémek