Meru sportkrémek segítik Laz visszatérését

2021.01.18
Meru sportkrémek segítik Laz visszatérését

Mészáros László, vagyis Laz The Spartan a vírusfertőzésből felépülve kezd magára találni, szisztematikusan építi fel az edzéseit. A Meru csapat sportolója jó úton jár, az alapozásban és a fokozatos visszatérés megvalósításában nagy segítségére vannak sportkrémeink.

 

„Mint mindenhez, a visszatéréshez is kétféleképpen lehet hozzáállni. Lehet sajnálkozni, hogy milyen károk keletkeztek, hova lett a csúcsforma. Azonban talán észszerűbb, ha a pillanat adta lehetőségekkel élünk. Így, ha alacsonyabb az intenzitás, az nem a világ végét jelenti, hanem egy új kezdetét. Most onnét kell építkezni, ahol vagyunk.

Jobb híján én is így tettem, s nekiálltam a januárt szépen kilométerekkel feltölteni. Puszta kíváncsiságból megnéztem az egy évvel ezelőtti edzéseimet. 2020-ban egész januárban 124 km futottam. Most két hét alatt 160-at.

Persze ehhez elengedhetetlen kellékek is a segítségemre vannak, mint például az étkezés finomhangolása már most szezon előtt, vagy a mínuszos, több órás kinti futások előtti és utáni izom karbantartás. Előtte Meru Hot bemelegítő sportkrém kerül fel, utána pedig, hogy a következő napot is jól bírjam az edzést, a Help regeneráló krémet vagy az SOS helyreállító sportkrémet használom.

Persze felmerülhet a kérdés, hogy minek az?

Próbáld ki, és megtudod, de egyet biztosan tudok, csak a hasznomra váltak, így lett a mostani hétvégém is 50 pluszos.

Sportkrémek