Mélypontokon is átsegítenek a Meru sportkrémei

2021.01.25
Mélypontokon is átsegítenek a Meru sportkrémei

Bánfalvi Renáta Szelenge, a Meru csapat tagja a korlátozások elviseléséről ír blogbejegyzésünkben. A futó, aki edzőként is dolgozik, megszenvedi az újabb intézkedéseket, de próbál talpon maradni és igyekszik a legjobbat kihozni magából, amiben nagy segítségére van a Meru.

 

„Azt gondolom, hogy ez a második hullám mindenkit sokkal jobban megvisel, mint az első.
Természetesen ez nem csak az időjárásnak, hanem már az alapból jelenlévő társadalmi feszültségnek is köszönhető. Az, hogy a sportolási lehetőségeinket is erősen korlátozták, igazából csak az utolsó csepp volt a pohárban.

Megviselt, engem is, sokszor. A futásomat is.
Voltak napok, amikor az egész értelmét vesztette, a versenyek hiánya, a bezártság, a folyamatos bizonytalanság.
Voltak hetek, amikor az orromat sem dugtam ki a lakásból, csak dolgoztam. Nagyon erős tükör volt, hogy amíg másokat motiválok a mozgásra, buzdítom őket az edzéseimen, addig nálam, a sportolási vágyam úgy eltűnt, mintha soha nem is lett volna.
Az egyetlen, amire megpróbáltam figyelni, hogy legalább a mobilizációs gyakorlataimat megcsináljam, a gerincem egészsége érdekében. Sokkal többet ápoltam az izmaimat, ízületeimet, saját magam masszőrévé és pszichológusává váltam. Ehhez pedig a legjobb, amit használhattam, a MERU sportkrémei voltak. Álmomban sem gondoltam volna, hogy mennyire nagy segítséget fognak nekem nyújtani ilyen vészterhes időkben.
De megérte.
Nehéz időszak volt, majdnem egy hónapig tarott, de egy pillanatig sem aggódtam amiatt, hogy ez végleges kiégés lehet. Hiszen a regenerálódást is magamért tettem.
Nehéz napokat élünk mindannyian, sokkal nehezebb elindulni és törődni magunkkal, mint eddig valaha. Nem csak nekem, neked is, neki is, mindenkinek.
Soha nem volt annyira fontos, mint most, hogy összefogjunk, hogy együtt fussunk, együtt mozogjunk a szabadban, vagy otthon.

Hogy mi az, ami maradt?
A szabad levegő, egy barát, egy pad, egy lépcső, az otthoni szőnyeg és egy kis fantázia.
De más nem is kell. 
Ez mind a miénk, csak annyi a dolgunk, hogy „álljunk készen a szalag mögött” arra, hogy amikor újra ellövik a rajtpisztolyt, teljes erőből elindulhassunk.”

Hajrá, Szelenge, kitartást kívánunk neked! És mindenkinek!

Pinterest
Termékek