Megvásárolhatók a Meru sportkrémei a Mátrabérc Trailsen!

2020.10.08
Megvásárolhatók a Meru sportkrémei a Mátrabérc Trailsen!

Idén a Mátrabérc Trailsen nem csak termékmintát kap minden versenyző a Meru Sportcare jóvoltából, de a szervező Magyar Futósport Egyesület sátrában meg is vásárolhatók a termékeink.

 

A Mátrabérc Trails a hazai terepfutás egyik meghatározó terepfutó eseménye, amely évről évre nagy kihívás elé állítja a futókat. A verseny útvonala, a Mátra főgerincét követve, kelet-nyugati irányban keresztülhalad az egész hegységen. A nyomvonal 99%-ban természetes talajú erdei utakon fut, aminek a 4/5-e tipikus, sok helyen egynyomos gerincút, pompás kilátással. Ezen a lenyűgöző útvonalon emelkedik hazánk két legmagasabb csúcsa az 1014 méteres Kékes és a 965 méter magas Galyatető.

A rendezvény összefoglaló neve a Mátrabér Trails, de valójában két versenyről van szó. Szombaton rendezik az 54 km-es, 2800-as szinttel nehezített Mátrabér Trailt, amely Sirok és Kőkútpuszta között vezet végig. Vasárnap pedig a Muzsla Trailre kerül sor, a 27 km-es táv 1130 méter szintet tartalmaz és Szurdokpüspökiből indul.

A Meru Sportcare idén támogatja az eseményt, minden induló termékmintát kap és jó hír, hogy a szervező Magyar Futósport Egyesület sátrában meg is lehet vásárolni a Meru termékeit.

Hajrá, mindenkinek!

Fotó: Dobrik Rezső

Sportkrémek