Masszőrünk gyakorlatban is tesztelte új masszázskrémünket

2020.11.12
Masszőrünk gyakorlatban is tesztelte új masszázskrémünket

Darabos Dávid, a Meru csapat tagja nem csak futóként, de masszőrként is részt vesz termékeink tesztelésében, kontrolljában. Legújabb termékünk, a regeneráló masszázskrém immár a gyakorlatban is tesztelés alá került: Dávid odáig van érte, mindent tud az új termék, amit a regenerálóink tudnak.

 

„Észrevettétek masszázs során, hogy a masszőr többször nyúl a szekrényre a gélekért és a krémekért? Olyankor nem bénázunk ám, csak van terület, ahol izomlazítót kell éppen használnunk, és van olyan, ahol csak vivőanyagra van szükségünk a fogások kivitelezéséhez.

 

De hát abban nincs is hatóanyag. Bezzeg a Help mennyit segít. Azzal kéne masszírozni végig.

 

Az ötlet nem rossz, viszont kivitelezni esélytelen. A sportgélek fontos tulajdonsága, hogy 1-2 perc alatt képesek beszívódni a gyorsabb hatás elérése érdekében, ezért egy 1 órás masszázs során simán elfogyna egy sportolóra 1 teljes tubus Help. Kár, pedig milyen jó is lenne, nem?

 

Amíg ti erről álmodoztatok, addig a Meru Sportcare közel 1 éves közös tesztelés után piacra dobta a megoldást. A regeneráló masszázskrém tartalmazza a Help, a Cool és az SOS hatóanyagait, én pedig órákig tudok vele úgy masszírozni, hogy csak minimális mennyiségre van szükségem.

 

Természetesen nem csak masszőröknek készítették. Ha otthon is szoktátok magatokat kezelgetni, ajánlom, hogy szerezzetek be egyet belőle és használjátok bátran, a géleket pedig tartogassátok meg nehezebb edzésekre vagy versenyekre, ahol a rajtban nincs idő arra, hogy sokáig kenegessétek magatokat, ott kifejezetten előny, hogy a gél gyorsan felszívódik.”

Sportkrémek