Losonc Timi 144,8 km-t futott a Mecsekben

2021.03.09
Losonc Timi 144,8 km-t futott a Mecsekben

Losonc Timi, a Magyar Futósport Egyesült versenyzője a hétvégén teljesítette a Salomon 24H Vertical Challenge-et. A Meru közösség igen aktív és sikeres tagja egy élvezetes beszámolót írt számunkra az eseményről. Ezúton is gratulálunk Timinek ehhez kihíváshoz és várjuk a további beszámolókat!

„A Salomon Team Hungary csapatából Nedjalkov Balázs (NedyBali) felvetette az ötletet, hogy fussunk egy kis őrültséget. A tervet hozta, amit elég elvetemültnek érezzek, hogy rögtön igent mondjak. Pécsen, a Tettye tér és a TV-torony közötti jelzett, sárga útvonalon köröztünk 24 órán keresztül. A táv kb. 5,2 km volt, egy-egy körben 280 m szintemelkedéssel. A feladat pedig egyszerű volt, végigcsinálni ezt a 24 órát.

Számomra teljesen új kihívás volt, hogy 24 órán keresztül körözzek, ugyanis korábban 22,5 óra, 108 km volt a legtöbb, amit egy versenyen teljesítettem. A saját kihívásunkra 2021. március hatodika, szombat reggel hét óra és másnap, vasárnap reggel hét óra között került sor. A 24 órás körözést NedyBalival és Csuth Tomival vittük véghez, amiben nagy segítségünkre volt Nedjalkov Bea, mint frissítőnk, támogatónk, illetve nagyon sok pécsi futó jött ki szurkolni, egy-egy körben kísérni minket.

 

A végeredmény részemről 144,8 km és 7965 m szintemelkedés. Igazán büszke vagyok arra, hogy a kitartó, szorgos felkészüléssel, a megfelelő felszereléssel, a tudatos frissítéssel sikerült ilyen szépen végig menni és a 24 óra minden percét mosolyogva teljesíteni. Ezt nem is mondtam, inkább mások, hogy szinte “bosszantó”, hogy 24 órán keresztül tudok mosolyogni a pályán haladva. Persze, voltak pillanatok, amikor én is kicsit jobban küzdöttem, de nagyon élveztem minden percét. Jó érzés, amikor tudod, hogy eltervezel valamit, és hiszel benne, hogy képes vagy véghez vinni. A végére érve pedig tudatosul benned, hogy tényleg megcsináltad.

Ha már Meru, akkor pedig szeretnék egy titkos, kedvenc kis terméket megemlíteni. Számomra a Guard az a csodakrém, ami először a mellkasomon a pulzuspánt kidörzsölést gyógyította meg és akadályozta meg, majd a kidörzsölés és felázás ellen véd a lábamon is. Igaz, hogy a jó és megfelelő cipő is kell hozzá, de egyetlen vízhólyag, vagy felsértés, kidörzsölés sem volt a lábamon, pedig a 24 óra, az mégiscsak 24 óra talpon levés, menetelés.”

Sportkrémek