Kis kiszerelésben is tiéd lehetnek a Meru sportkrémei

2020.09.22
Kis kiszerelésben is tiéd lehetnek a Meru sportkrémei

Immár van lehetőséged arra is, hogy kisebb kiszerelésben vásárolj a sportkrémeink közül. Ha nem ismered őket, de szeretnéd kipróbálni a Meru termékeit, választhatsz a kisadagos krémekből is. 

 

Toptermékünk, a regeneráló Help azonnal ható segítség a fájó, sajgó testrészek ápolására, a tünetek csökkentésére. Nyugtató és helyreállító gél a húzódás, rándulás, görcs és túlerőltetett izmok lazításához, illetve a meghúzódott, sajgó tagok ápolására. Hagyományos izomlazító krém helyett a HELP hatékony izomlazító, helyreállító és tünetenyhítő megoldás lehet. Regenerációs sportkrém gyógynövényekkel, illóolajokkal a tünetek enyhítésére. Kettős érzet, hármas hatás: hűsít-melegít-regenerál. 
Mindenképpen javasolt annak, aki rendszeresen sportol.

Ahogy közeleg a hűvösebb idő, úgy kerülnek előtérbe a bemelegítőkrémeink. A Hot bemelegítő sportkrém élénk bemelegítő gél erős melegítő hatással, chilivel. Modern HotFlux összetevővel és Chili paprika kivonattal. Élénken serkent, lazítja és melegen tartja az izmokat, hatóideje 1-2 óra. Gél állagú, gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot. Gyors, bemelegítéshez, melegen tartáshoz. A meleg érzet chili paprika tartalma miatt mozgás és egyéb hő hatására fokozódik (nap, szauna, fürdő)!

Szintén elérhető kis kiszerelésben a viszonylag új Flex ízületápoló sportkrém kollagénnel. A Flex Izom-ízület ápoló, kollagén+MSM gél komplex a rugalmasság és a mobilitás támogatásához ajánlott. Mozgási nehézség, merevség, izomfeszülés és ízületi panaszok megelőzésére és enyhítésére, ápolására. Aktív összetevői (kollagén, hialuron, glükózamin, MSM, kondroitin és boswellia) segítenek megfelelő állapotban tartani, enyhíteni a túlzott feszülés, túlterhelés, izomfáradtság vagy kopás miatt fellépő kellemetlen ízületi-izom tüneteket. Nehéz mozgás esetén jótékony a fájó, kötött részek regenerálásában, csökkenti a merevséget és javítja a mobilitást.

Természetesen minden Meru sportkrém megvásárolható a normál kiszerelésben is, de aki kipróbálni szeretné csupán, vagy sporteseményt szervez, esetleg sportcsapatában többen is kipróbálnák a sportkrémeinket, azoknak tökéletes megoldás jelenthetnek a 12 ml-es Meru krémek is.

 

Sportkrémek