Kíméletes, hatékony és gazdaságos az új Meru massázskrém

2021.03.30
Kíméletes, hatékony és gazdaságos az új Meru massázskrém

Immár kapható az új Univerzális masszázskrémünk, amely nagy kiszerelésű, mesterséges színezék, illatanyag és parabénmentes, jól csúszik, tehát masszőröknek igencsak gazdaságos, valamint hatékony. Masszőröknek, sportmasszőröknek és egyesületeknek ajánljuk különös tekintettel.

 

Az 1000 ml-es új univerzális masszázskrémről azt érdemes tudni, hogy semleges, zsíros krém, amely kiválóan alkalmas univerzális használatra. Olajos összetevői miatt jól csúszik, ami kifejezetten gazdaságossá teszi a masszőrök, sportmasszőrök számára, de ez a tulajdonsága egyben bőrpuhító hatásúvá is teszi.

Speciális összetétele segíti a masszőrt az izmokat körülvevő kötőszövet merevségét oldó masszázsfogások alkalmazásában. Ajánlott általános-, gyógy-, wellness- és sportmasszázshoz.

Bőrbarát alapkrém, amely mesterséges színezék, illatanyag és parabén tartósítószermentes, így érzékeny bőrűeknél is használható.

Könnyen keverhető bármilyen illóolajjal, hatóanyaggal vagy aktivátorral, így lehetőséget ad egyénre szabott masszázskrém összeállítására. A masszázskrém keverhető, de önmagában is kiválóan alkalmas masszázsra, rövid és hosszabb ideig tartó masszázshoz egyaránt.

 

Pinterest
Termékek