Jön a hideg, használj Thermót!

2021.01.11
Jön a hideg, használj Thermót!

A bemelegítőkrémeknek nagy szerepük van abban, hogy a futók télen megelőzzék a sérüléseket. Hideg időben kiemelten nagy jelentőségük van, hiszen használatukkal fokozható a vérbőség az izmokban, a jobb keringés pedig segít az izomzat bemelegedésében.

 

Sokfajta bemelegítőkrém van, aszerint, hogy milyen intenzíven hat és mennyi ideig, most a legerősebb bemelegítőkrémünket szeretnénk bemutatni.

A THERMO extra erős, téli bemelegítő krém chilivel, hosszan elnyújtott, fokozódó THERMO mélymeleg hatással. Modern HotFlux összetevővel, Chilli paprika kivonattal és fahéjjal.

Erőteljesen serkent, lazítja és hosszan melegen tartja az izmokat. Hatóideje 2-3 óra. Krém állagú, masszással mélyen a bőrbe hatol. A hosszantartó meleg érzet chili paprika és fahéj tartalma miatt mozgás és egyéb hő hatására (nap, szauna, fürdő) nagyon erősen, hosszan elnyújtva fokozódik, aktívan segít melegen tartani az izomzatot.

A bemelegítőkrémek természetesen nem pótolják a bemelegítést, de nagy mértékben segítenek abban, hogy az izomok az erőteljesen vérkeringésnek köszönhetően melegen maradjanak, megelőzve ezzel a későbbi izomlázat, húzódásokat, sérüléseket. Vagyis összességében nem csak bemelegítő, de regeneráló hatásuk is erőteljes.

Éppen ezért nem érdemes kihagyni a használatukat, megtérül a befektetés. Hideg időben a Thermo ajánlott, enyhébb időben a Hot sportkrém, hűvös időben pedig elegendő a Warm bemelegítőkrém is.

Sportkrémek