Izomlazító krém – Egy must-have termék mindenkinek

2022.12.20
Izomlazító krém – Egy must-have termék mindenkinek

Az izomlazító elengedhetetlen társ a sportban, egy kimerítő edzés után hatékonyan ápolja a túlterhelt testrészeket. Azonban bárkivel megeshet, hogy meghúzza, megrándítja valamelyik testrészét, vagy megerőltető fizikai munkát végez, amitől izomgörcse, izomláza lesz és fáj, sajog itt-ott. Egy jól megválasztott izomlazító ilyenkor azonnali enyhülést nyújt.

Mikor segít egy izomlazító krém?

Sportolás során magas terhelést kapnak az izmaid és a testrészeid. Azonban a mindennapokban is előfordul, hogy elalszod a nyakad, meghúzod a derekad, nehezet emelsz, amitől megfájdul a karod, a vállad, túlerőltető mozgástól izomlázad vagy izomgörcsöd lesz. Esetleg feszesek az izmaid, ami kellemetlen tüneteket okoz. Ezekre az akkut izomfájdalmakra azonnali segítséget nyújt az izomlazító krém!

A teljesség igénye nélkül néhány vásárlói visszajelzés, hogy kinek mikor vált be a használata:

Hozzászólás

Hozzászólás

Hozzászólás

Ha rendszeresen sportolsz, akkor izomláz esetén az izomlazító használata mellett érdemes tisztában lenned azzal is, hogy miként szabad edzened, nehogy komolyabb sportsérülésed legyen. Erről Izomlázra edzeni? című cikkünkben már írtunk, érdemes elolvasnod.

Hogyan segít az izomlazító?

A hagyományos izomlazító krémekkel szemben a MERU HELP hármas hatást gyakorol, izomlazító, helyreállító és tünetenyhítő egyben. További tulajdonságai:
  • közvetlenül helyileg, a fájdalmas testrészre hat;
  • 3 in 1: először hűsít, aztán melegít és regenerál;
  • segíti a húzódás, rándulás, görcs ápolását
  • regenerálja, nyugtatja és lazítja a megterheléstől sajgó, nyilalló, meghúzódott izmokat
  • magas gyógynövénytartalmának köszönhetően ápolja a bőrt, az érzékenyebb bőrűek is bátran használhatják;
  • gél állagú, ezért gyorsan felszívódik, és használat után nem hagy ragacsos, zsíros érzetet a bőrön;
  • kellemes kámforos illata van, ami frissítően hat az érzékekre;
  • vérkeringést javító hatása is jelentős.

Hogyan használd az izomlazító krémet?

Egyszerűen könnyed, körkörös mozdulatokkal masszírozd be a gélt az igénybe vett, fájó testrészekbe (láb, hát, derék, nyak, váll) addig, míg az fel nem szívódik teljesen! Naponta többször is használhatod a tünetek enyhüléséig vagy addig, ameddig azok teljesen meg nem szűnnek.

Szeretnéd először kipróbálni, mielőtt nagyobb kiszerelésben megrendeled?

Akkor a 8 ml kiszerelésű „kóstoló” pont Neked való lesz! Ha bevált – bár biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel a hatásával –, akkor két további kiszerelés közül választhatsz:
  • 150 ml-es, amit bárhova magaddal vihetsz
  • 1000 ml-es verzió, ami egész évre elegendő lehet
Végül pedig ne feledd! Sportolóként az izomlazító krémek használata nem helyettesítheti az edzés előtti alapos, minden izmot átmozgató bemelegítést!
Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Sportkrémek