Hogyan segítik az alakformálást a Meru sportkrémei?

2020.10.28
Hogyan segítik az alakformálást a Meru sportkrémei?

A Slim és a Shape sportkrémünk egyaránt segíti az alakformálást és a karcsúsodást, mindkét termékünk feszesíti a bőrt. Nézzük, melyik mikor alkalmazható.

 

Amit a Shape-ről tudni kell

 

Az alakformáló, sportolást segítő, narancsbőr elleni Shape fogyasztó gél gyorsan felszívódik, melegítő hatású. A paprika, a fahéj, a koffein, az alga és a citromolaj természetes hatóanyagai hőfejlesztő hatásuk révén fokozzák a felszíni anyagcserét a bőrben, ezáltal simább bőrfelszínt eredményeznek.

Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot. Támogatja a sportolás jótékony hatását, rendszeres használata segít aktiválni a zsírégetést, csökkenteni a narancsbőrt a kritikus területeken (has, kar, comb, csípő, fenék). Reggel, napközben és sportolás előtt, után ajánlott a használata.

 

Amit a Slimről tudni kell

 

A karcsúsító sportolást támogató, narancsbőr elleni Slim fogyasztó gél szintén gyorsan felszívódik, melegítő hatása mellett enyhe bőrpírt okoz.

Ananász, L-karnitin, flavonoid és gyömbérolaj tartalma gyorsítja a bőr felszíni anyagcseréjét, ezáltal simább bőrfelszínt eredményez korszerű növényi aktív összetevőinek köszönhetően.

Támogatja a sportolás jótékony hatását, rendszeres használatával enyhül a narancsbőr, a kritikus területeken a bőr feszesebbé válik.

Mivel nem tartalmaz koffeint, este is bátran használható.

 

Mikor melyik?

 

A karcsúsító, bőrfeszesítő ananászos SLIM gélt, amely élénkíti a vérkeringést, bármikor lehet használni. A tapasztalatok szerint még a melegvizes fürdő, a szauna és a jégszauna használata sem befolyásolja kellemetlen irányban a használatát. LGP-kezelés előtt és után kifejezetten ajánlott. Enyhe bőrpírt okoz, sportolás közben melegségérzet jelentkezik a bekent területeken, de inkább kellemes, főleg a téli időszakban. Mivel nem tartalmaz koffeint, éjszakára is használható.

 

Az alakformáló, narancsbőr elleni, paprika tartalmú SHAPE gél valamelyest erőteljesebb, hő hatására fokozódik a hatása és az éjszakai használata sem ajánlott, viszont jégszaunával és LPG-kezeléssel jól kombinálható. Reggel, napközben, sportolás előtt és után kifejezetten javasolt.

Sportkrémek