Győzelemmel tért vissza sérüléséből Virág

2020.10.15
Győzelemmel tért vissza sérüléséből Virág

Nemrég írtunk dr. Bogdándi Virágról, aki a sérüléséből való felépüléséről mesélt nekünk. Most jó hírről tud beszámolni, remekül sikerült a visszatérése: a hétvégi Spar Maratonon több érmet is nyert.

 

„Az idei Spar Maratonon az elmúlt évhez hasonlóan 10+5 km-en álltam rajthoz. Mivel a sérülésem miatt nem csak a versenyzés, hanem az edzések tekintetében is volt egy kis kényszerpihenőm, tudtam, hogy a nyári formámat nehezen tudom hozni, de a verseny előtti utolsó edzéseim nagyon biztatóak voltak, így nagyon vártam a rajtot.

10 km-en a táv közepén volt egy kis visszaesés, de végül életem második legjobb idejével értem célba az abszolút 3. és kategóriám 1. helyén. 5 km-en is életem második legjobb idejét hozva szereztem meg a kategória 1. helyét, összetettben pedig abszolút 2. és kategória 1. helyezéssel zártam a versenyt!

Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel, ugyanis sérülés után ezt szép visszatérésnek tartom, másrészt maximálisan tudtam hozni a magamtól elvárt időeredményeket.

Mivel beköszöntött az ősz, egyre gyakrabban futunk csípős, hűvös időben - amit én magam nagyon szeretek -, ezért a bemelegítőkrémek is előkerülnek. A rajt előtt a Meru Warm bemelegítőkréme volt segítségemre, este pedig az SOS-sel lazítottam fáradt izmaimat.

Sportkrémek