Guard sportkrém is kellett Nóri aranyérméhez

2020.08.31
Guard sportkrém is kellett Nóri aranyérméhez

Juhász Nóri a Meru csapat és a Sanyoszistálló egyik büszkesége. Megint versenyt nyert, úgy, hogy most nem is szisztematikusan készül, hanem „csak” a futás öröméért fut. A Meru krémek közül ezúttal a Guard volt segítségére.

 

„A Dűlőre futunk az egyik kedvenc versenyem az évben, egyrészt azért, mert a szervezők a nevezési díjakat jótékony célra fordítják, másrészt pedig azért, mert Badacsonyban rendezik, ami az egyik kedvenc helyem a Balatonon. Idén negyedik alkalommal volt szerencsém részt venni a versenyen, és először sikerült az abszolút női első helyet megszereznem.

Jelenleg edzésterv nélkül futok, pusztán a futás öröme végett, ezért külön meglepetés, hogy az idei három versenyemből már harmadjára sikerül dobogóra állnom. A verseny távja szűk 12 km, és a Badacsonyi hegyet kell körbefutni aszfaltos úton. A pálya kellemesen hullámos, ami nekem kedvezni szokott, azonban idén az extrém hőség, és a rajtszám szerint beosztott szakaszos rajt miatt igencsak küzdősre sikerült ez a verseny. Az utolsó előtti zónából indultam, így az első néhány kilométer a tömegben való lavírozásról és az előzgetésről szólt, emiatt nem kicsit elfutottam a verseny elejét. A táv második fele a túlélésről szólt, de összességében a jó hangulat és a táv rövidsége miatt boldogan értem célba.

Az első helyezésemről csak az eredményhirdetés előtt szereztem tudomást, mivel a szakaszos rajtok miatt a nettó idők alapján hirdettek győztest a versenyen, így ez aztán visszanézve megszépítette a nem túl okosra sikerült versenyzésemet.

A nyári kánikulában a Meru Guard sportkrémet használom futóversenyeken a kidörzsölődés ellen, most sem mulasztottam el bekenni magam.”

Sportkrémek