Guard sportkrém segítette Editet a dobogó tetejére

2020.08.04
Guard sportkrém segítette Editet a dobogó tetejére

Filó Edit, a Meru csapat tagja, a Sanyoszistálló versenyzője hétvégén kategóriagyőztesként zárta a Tatai Minimaratont és Félmaratont. Pedig jó oka lett volna kiszállni a versenyből.

 

Edit beszámolójából kiderül, hogy több nehézséggel is szemben kellett néznie a viadal során, de végül nem csak hogy rendben teljesítette a távját, de szép sikerrel zárt:

„Hétvégén a 37. Tatai Minimaraton és Félmaraton versenyen jártam, ahol a 13,5 km-es távon indultam. A megszokottnál nehezebben éltem meg a futás. Hat év aktív versenyzés alatt még soha nem fordult elő, hogy gyomorproblémám lett volna a futam alatt. Ez most megtörtént, 10 km-nél ki kellett állnom, hogy meglátogassam a mellékhelyiséget. Azt tudtam, hogy jó pozícióban futok így is, ezért folytattam a versenyzést. A kánikulával is meg kellett küzdeni, ilyenkor a bőröm a szokottnál is hajlamosabb a kidörzsölődésre, ebben Meru GUARD volt a segítségemre, így ezt elkerültem.

Végül kategória győztesként futottam be.”

A Guard kidörzsölés elleni, bőrápló sportkrém most csomagajánlatban kapható, több más termékünkkel együtt, mivel most van itt a szezonja, feltétlenül próbáld ki!

Pinterest
Termékek