Ezért használd a Thermót!

2021.01.29
Ezért használd a Thermót!

A legerősebb bemelegítőkrémünk a Thermo, amelynek nem csak erős a hatása, de sokáig is tart. Modern HotFlux összetevőjének köszönhetően mélyen a bőrbe hatol, de nem éget, nem csíp. Chilipaprika és fahéj összetevője a felelős még azért, hogy télen is sérülésveszély nélkül tudj sportolni.

 

A Thermo bemelegítő sportkrém erőteljesen serkenti a vérkeringést, ennek hatására lazítja és melegen tartja az izomzatot. Hatóideje körülbelül két-három óra, enyhe masszázzsal mélyen a bőrbe hatol. Krém állagú, vagyis gyorsan felszívódik, közvetlenül futás előtt is tudod használni.

A hosszantartó meleg érzet a chilipaprika és a fahéj tartalma miatt a mozgás hatására erősen, hosszan elnyújtva fokozódik, aktívan segít az izmokat melegen tartani.

A HotFluxon, a chilipaprikán és a fahéjon kívül rozmaring, citrom, gyömbér, kámfor tartalma meghatározó, ezek pezsdítő és frissítő hatásuk miatt aktívan serkentik a mikrokeringést, erősítve a többi összetevő hatását.

Bőrápoló összetevője, a kapszulákba zárt E-vitamin, használat közben felszabadul, extra ápolást, táplálást nyújtva a bőrnek.

 

Jelleg: Erőteljes bemelegítéshez, hosszan elnyújtott, fokozódó thermo mélymelegen tartáshoz

Hatás/érzet: Erősen, és hosszan fokozódik mozgás és hő hatására

Hatóideje: 2-3 óra

Állag: Krém (sheavajjal, ureaval)

Felszívódás: Normál, mélyen a bőrbe hatol

Időjárás: Hűvös/hideg/esős időre

Táv: Közepes/hosszú távokhoz

Sportkrémek