Edit szerint is gyors segítség a magnézium spray

2020.09.28
Edit szerint is gyors segítség a magnézium spray

A Meru csapat tagja, a Sanyoszistálló futója, Fűrész Edit tesztelte legújabb kedvencünket, a magnézium olaj spray-t. A terméket azért fejlesztettük ki, hogy a magnézium a lehető leghatékonyabban jusson el az izmokig, megelőzve ezzel a görcsöket.

 

Nagyon úgy tűnik, hogy Editnek bevált a spray. Az ő szava és véleménye azért különösen fontos a számunkra, mert Edit azon túl, hogy nagyon jó futó, nagy távokat is teljesít hétről hétre, ultrákat is fut és a tereptől sem fél, vagyis az izomzata hatalmas terhelésnek van kitéve.

„Ha kicsit érzem, hogy húzódik vagy feszül a lábam, futás előtt befújom-bemasszírozom a Meru új magnézium olaj spray-jel. Érezhetően lazul, oldódik a lábam tőle, és nyugodtan futhatom az előirányzott adagot. Résztávos edzésre pedig viszem is magammal, nagyobb megpróbáltatásnak vannak kitéve az izmok - egy-egy etap után gyors, célzott kezelést tudok adni nekik, és már mehetek is a következő szakaszra. Tényleg gyors segítség, tényleg kilazítja a kezdődő feszültséget, úgyhogy a gyors cipő mellett a Meru magnézium spray is alapkellék lett a futópakkban.

Ajánlom-e? Ajánlom, hogy próbáld ki, és alkoss róla saját véleményt is!” – mondja Edit és érdemes rá hallgatni.

Bővebb információk itt: https://merusportcare.com/magnezium-olaj-spray-50ml.html

 

Fotó: terepfutas.hu

Sportkrémek