Bronzéremhez járultak hozzá a Meru sportkrémei!

2020.08.02
Bronzéremhez járultak hozzá a Meru sportkrémei

A Meru csapat tagja, Mészáros László múlt hétvégén Csehországban versenyzett. Laz The Spartan Kromerizből egy bronzéremmel tért haza, amihez hozzájárultak a Meru sportkrémei is.

 bronzéremhez járultak hozzá a meru sportkrémei

Laz, ahogy a többi versenyző, a sok elmaradt verseny miatt, furcsán éli meg ezt az idényt, annál nagyobb öröm volt, hogy most végre rajthoz állhatott. A helyi tüntetők azonban hagytak az indulókban némi kétséget: most akkor lesz verseny vagy sem?

„Ehhez plusz adalékként a cseh egészségügyi miniszter állítólag felszólította a város polgármesterét a halasztásra. Így próbáltunk ráhangolódni a versenyre, nem csoda, hogy az a pár óra alvás, ami összejött, is igencsak felületesre sikerült.”

Végül lett verseny, Laz azonban nem készült megfelelő ruházattal, jobb időre számított, emiatt fokozottan jól jött a Meru Hot bemelegítőkrémje.

A pálya 89 méternyi szintkülönbsége nem jelentett nagy kihívást, a tiszta szakaszokon 3:29-es tempót ment Laci és versenyzőtársa, Nagy Kornél, később sem lassultak 3:45 alá. Az akadályok is jól mentek, „de a végén csak oldalról rúgtam rá a vég-vasra, ami miatt elküldtek büntetőzni, a burpeek galyra tettek, de a kötélmászás így sem fogott ki rajtam. Az utolsó kilométeren a dárda viszont igen, így megint egy 30-as büntetés pörgött. Az ellenfeleim, akik addig bele sem tudtak igazán szólni a Kornél és köztem kialakult csatába, elfutottak mellettem… Kettős érzés kavargott bennem a hibák és 8. helyezésem miatt, de mellette örültem a futásomnak, ami kezd komolyan menni.

Laz másnap is elrajtolt.

„A pálya 90 százalékban ugyanaz volt, mint előző nap, csak hozzádobtak 3 kilométert és pár akadályt még. A rajt ismét komoly iramban kezdődött, itt is az élen mentem. Sajnos már az elején leestem a pallós egyensúly akadályról, érthetően a 30 büntető nem esett jól és futhattam az eredmény után.

A futás viszont jól ment és hoztam be az ellenfeleket, persze ez egyre jobb érzést keltett bennem is.”

Laci végül a korosztályos 3. helyen zárt, amihez gratulálunk neki!

 

Laz versenyek előtt a Meru bemelegítő sportkrémeit használja, amelyek a korszerű HotFlux összetevőjének köszönhetően tartósan melegít, míg verseny után a regeneráló, hűsítő sportgéleket keni a fáradt izomzatára. Melegben a kidörzsölés elleni Guard vaxot használja a bőre védelmében.

Sportkrémek