Badacsonyban Help sportkrémet kapnak a futók

2020.08.25
Badacsonyban Help sportkrémet kapnak a futók

Ötödik alkalommal rendezi meg a Magyar Futósport Egyesület a Dülőre futunk elnevezésű futóversenyt a Badacsonyban. Minden résztvevőnek egy Meru Help teszterrel kedveskedünk, a Meru sportkrémei pedig megvásárolhatók lesznek a Magyar Futósport Egyesület sátrában.

 

Most szombaton, augusztus 29-én 10 órakor rajtol el a Dülőre futunk futóverseny mezőnye Badacsonytomajon. A verseny távja 12 km, lehet egyéniben és váltóban is nevezni, de már csak a helyszínen, a versenyt megelőző napon, 28-án, vagy a verseny napján, reggel 9:30-ig.

Jó szívvel ajánljuk az eseményt mindenkinek, hiszen amellett, hogy a táv baráti, a táj gyönyörű, a szervezés pedig mindig kimagasló, a nevezési díjakkal idén is egy helyi szervezetet, ezúttal a tapolcai mentőállomás munkáját támogatod.

A nevezési díj a helyszínen egyéniben 6000 forint, váltóban 12.000, egy váltó két vagy három főből állhat, a válfótutás távjai 3, 4 és 5 km.

Egyéni futók indulhatnak váltó csapatban is, de a váltóra vonatkozó nevezési díjat ugyanúgy ki kell fizetni és mindkét időmérő chipet viselni kell.

A verseny ötödik alkalommal kerül megrendezésre, örömmel tölt el minket, hogy támogatóként mi is ott lehetünk Badacsonyban. Annak érdekében, hogy minél többen megismerjék a Meru sportkrémeit, minden nevezőnek adunk egy Help tesztert, de a többi termékünket is behatóbban tanulmányozhatják az indulók, ugyanis a Magyar Futósport Egyesület sátrában kaphatók lesznek a Meru sportkrémek.

Esemény linkje: https://www.futosport.hu/dulorefutunk

Sportkrémek