65 sportkrémet használt fel a Meru masszőre

2021.01.06
65 sportkrémet használt fel a Meru masszőre

Darabos Dávid sportmasszőr és futó számot vetett az előző évvel. Hogy aztán nekivágjon 2021-nek. A Meru csapat tagja elképesztő mérleget tár elénk, munkája a mi munkánkat is segítette, hiszen új termékeink tesztelésében is részt vett. A gondok ellenére sikeres évet tudhatott magáénak – és reményei szerint még sikeresebb lesz a 2021-es esztendő.

„2020-ban minden nap számokkal és adatokkal bombáztak minket. Minden reggel meghallgattuk, hogy hány új fertőzött van, hány beteget ápolnak lélegeztető gépen és mennyi a halálesetek száma. Bár én is a számok embere vagyok és imádom az elemzéseket, de nem ilyen formában.

Azonban velem szerencsére történt egy csomó jó dolog is, amit szokás szerint excel táblában gyűjtögettem. Engedjétek meg, hogy most én fárasszalak titeket egy pár pozitív számmal. Covid ide, covid oda, idén 130 sportoló 420 alkalommal keresett meg, hogy kezeljük a sérülésüket és ezeket 95%-ban sikerült is megoldanunk. Ehhez 65 db Meru krémet használtam el. A karcsú versenyszezon ellenére 35 db dobogóhoz és számos egyéni csúcshoz sikerült hozzásegítenem a futóimat, amire nagyon büszke vagyok. Ezek mellett volt 2 nyereményjátékom, 33 kiosztott Meru krém és 4-5 új termék fejlesztésében és tesztelésében is részt vettem.

Hálás vagyok a vendégkörömnek, hogy elővigyázatosan, de mégis rendszeresen látogattak egész évben. 2021-ben is zaklassatok nyugodtan, kivéve az UB hetében, ott nem ígérek semmi jót!

Sportkrémek