64 évesen, babakocsival futott félmaratont a Meru csapat tagja

2020.09.25
64 évesen, babakocsival futott félmaratont a Meru csapat tagja

Sokszorosan büszkék lehetünk a 35. Wizzair félmaraton után, hiszen nem csak a vásárlók távoztak elégedetten, de csapatunk tagja, Korondán László 64 évesen, babakocsival, percre pontosan kétórás félmaratont futott.

 

A Meru idén is kitelepült a Wizzair félmaratonra, ami ezúttal is sikerrel zárult, alig győztük a rohamot a szerencsekeréknél és a kasszánál, olyan sokan jöttek hozzánk. Jól fogadták a futók az akciós csomagajánlatainkat is, ezúton is köszönjük nekik a bizalmat és a türelmet.

De a futópályán is jól teljesített a Meru Sportcare.

Csapatunk tagja, kollégáink édesapja, Korondán László 64 évesen nem csak hogy lefutotta a félmaraton 21 kilométeres távját, de kereken két óra alatt ért célba. Ráadásul úgy, hogy babakocsival futott. A járgányban nem más ült, mint Korondán Anna, László négyesztendős kislánya.

Apa és lánya többször gyakorolt a verseny előtt. László egyébként régóta fut, de most egy viszonylag hosszabb kihagyás után tért vissza újra tartósan a sporthoz. A verseny előtt annyira izgult, hogy többször is megfutotta a félmaraton távját Annával, akinek megígérte, hogy együtt, kéz a kézben futnak majd át a célvonalon.

Így is történt. Ugyan Anna elaludt a verseny közben, de a cél előtt nem sokkal László felébresztette a kislányát, aki elégedetten és örömmel szaladt át apukájával a célkapun.

Szívből gratulálunk nekik, büszkék vagyunk rájuk!

Sportkrémek