Hírlevél

Az alakformáló, sportolást segítő, cellulite ápoló Shape fogyasztó gél gyorsan felszívódik, melegítő hatású. A paprika, a fahéj, a koffein, az alga és a citromolaj természetes hatóanyagai hőfejlesztő hatásuk révén fokozzák a felszíni anyagcserét a bőrben, ezáltal simább bőrfelszínt eredményeznek.
Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot. Támogatja a sportolás jótékony hatását, rendszeres használata segít aktiválni a zsírégetést, csökkenteni a narancsbőrt a kritikus területeken (has, kar, comb, csípő, fenék). Reggel, napközben és sportolás előtt, után ajánlott a használata.
Vásárlás itt:
▶️ https://merusportcare.com/…/shape-alakformalast-segito-spo…/

SHAPE – Alakformálást segítő sportkrém gél, narancsbőr elleni krém, fogyasztó krém gél, zsírégető krém, cellulite elleni krém paprika krém

A karcsúsító sportolást támogató, narancsbőr ápoló Slim fogyasztó gél gyorsan felszívódik, melegítő hatása mellett enyhe bőrpírt okoz.
Ananász, L-karnitin, flavonoid és gyömbérolaj tartalma gyorsítja a bőr felszíni anyagcseréjét, ezáltal simább bőrfelszínt eredményez korszerű növényi aktív összetevőinek köszönhetően.
Támogatja a sportolás jótékony hatását, rendszeres használatával enyhül a narancsbőr, a kritikus területeken (has, kar, comb, csípő, fenék) a bőr feszesebbé válik.
Mivel nem tartalmaz koffeint, este is bátran használható.
Vásárlás itt:
▶️ https://merusportcare.com/…/slim-karcsusodast-segito-sport…/

Fotó: prostooleh

Mikor melyik?
A karcsúsító, bőrfeszesítő ananászos SLIM gélt-t, amely élénkíti a vérkeringést, bármikor lehet használni. A tapasztalatok szerint még a melegvízes fürdő, a szauna és a jégszauna használata sem befolyásolja kellemetlen irányban a használatát. LGP-kezelés előtt és után kifejezetten ajánlott. Enyhe bőrpírt okoz, sportolás közben melegségérzet jelentkezik a bekent területeken, de inkább kellemes, főleg a téli időszakban. Mivel nem tartalmaz koffeint, éjszakára is használható.


Az alakformáló, narancsbőr elleni, paprika tartalmú SHAPE gél valamelyest erőteljesebb, hő hatására fokozódik a hatása és az éjszakai használata sem ajánlott, viszont jégszaunával és LPG-kezeléssel jól kombinálható.
Reggel, napközben, sportolás előtt és után kifejezetten ajánlott.
Vásárlás itt:
▶️ https://merusportcare.com/termekkategoria/alakformalok/

Fotó: halayalex

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!