Hírlevél

Hatalmas érdeklődés mellet vettünk részt idén az ősz egyik legnépszerűbb sporteseményén a Spar Budapest Maraton futóversenyen. Már a rajt előtt rengetegen jártak a Meru sátornál, hogy kipróbálják sportkrémeinket. Voltak, akik azért kerestek fel minket, mert ismerőseiktől, futótársaiktól hallottak jó tapasztalatokat, mások pedig visszatérő vásárlóink😊

Természetesen a mostani alkalommal is a legkedveltebb terméknek a WARM bemelegítőkrém, és a HELP regeneráló, izomlazító krém bizonyult.

Sikeres napot zárt a Sanyoszistálló a SPAR Maratonon, büszkék vagyunk arra, hogy mi is a csapat mellett állhatunk. Gratulálunk Markocsán Sándor futóedzőnek és csapatának, illetve minden teljesítőnek! Fantasztikus sikerek is születtek, így büszkén osztjuk meg veletek partnereink eredményeit!

Tutti Anna, a Sanyoszistálló versenyzője, a Meru csapat tagja pár héttel azután, hogy hatalmas egyéni csúcsot futott félmaratoni távon, a Spar Maraton 10 km-es versenyén 50:36-os idővel ért célba. Gratulálunk a sikerhez, és büszkék vagyunk arra, hogy a Meru Help izomlazító krém jó helyen segít!

Juhász Nóri, szintén a Sanyoszistálló versenyzője, a Meru csapat tagja ugyan ügyvédként dolgozik, de a futóversenyeken is remekel. A Szigliget Félmaraton korosztályos győztese az Amsterdam Marathonra készül, ma a Sparon 30 km-en 2:23-as idővel melegített az októberi célversenyre.
Gratulálunk, Nóri, klassz futás volt!

A Meru csapat sprintere, Bánfalvi Renáta Szelenge is részt vett a mai futófesztiválon és parádés eredményt ért él. Íme a beszámolója:
“A mai SPAR Budapest Maraton Fesztiválon az eddigi legtudatosabb futásom volt. Az ezt megelőző 2 hétben az új sportáplálkozási ismereteimet kihasználva készültem. Csupán az étrend megváltoztatásával és az étkezések időzítésével sikerült 1 percet javítanom 10 km-en és bemenni 50 perc alá. Amatőr sprinterként és kizárólag rövidtáv (400 m) futóedzés tervvel…
A szöges cipő miatt elég gyakran érzékeny a bokám és ezt a mai bemelegítésnél is nagyon éreztem, de tudatosan bekentem (VÉGRE) bemelegítő krémmel és meg is volt az eredménye mert utána egyáltalán nem fájt (azóta sem) szóval a Meru WARM bemelegítő gélje egy csoda!!!”
Bővebben itt olvashatod a beszámolót és kaphatsz étkezési tippeket:
Szelenge sportedző és sporttáplálkozási tanácsadó

Renáta, egy héttel később a 3. helyen végzett a Garmin WTF 10 km-es versenyén. Egy betegségből épp hogy felépülve, túl szorosra húzott cipővel.
“50:08-as 10 km-rel zártam a nevem napját, és másra sem vágyom, mint hogy az elsorvadt lábaimat a Meru Sportcare összes izomlazító és regeneráló krémjével bekenje a világ legjobb masszőre: Kuncz Gábor – Masszőr. Renáta, egyébként Endo Futónagykövetként az endometriózisban szenvedőkért is futott.

Nagy örömünkre szolgált, hogy ezen a hétvégén támogatóként részt vehettünk legújabb partnerünk a Polar Hungary által szervezett őszi futótáborban, ahol rengeteg futó ismerkedhetett meg a Meru legmodernebb vitaminos sportkrémeivel. Kipróbálták, és nagyon szerették a hűvösebb időben egyre aktuálisabbá váló 3-féle bemelegítő krémet, illetve edzések után bevetették az izomlazító, regeneráló krémeket.

Rita Nagy edző is ott volt a Futok a Tónál futótáborban, mint Polar közösség nagykövet. Rita, aki emellett BSI, Budapest Sportiroda – Mozogj Velünk! futóklub vezető, és a Meru csapatnak is kiemelkedő egyénisége, vidáman várta a résztvevőket, már bekészítette a Meru-tárat a lelkes táborozóknak.
Többször is bejelentkezett Tiszafüredről, melyet a MERU Instagramm oldalán is láthattatok.

A Meru Sportcare által támogatott négynapos tábor olyan sikeres volt, hogy már szervezik a 2020-as folytatást.
A táborozás során a krémek és gélek nagy sikert arattak, a HELP izomlazító sportkrémbe teljesen beleszeretett a társaság. Azért ez jó érzés 🙂

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!