Hírlevél

November utolsó hétvégéjén rendezték meg a K&H mozdulj! Balaton maratont és félmaratont, amely futóesemény az évad hagyományos lezárását is jelenti. A BSI, vagyis a Budapest Sportiroda utolsó nagy versenyén két nap alatt többféle távon indulhattak a futók. Volt, aki egy nap alatt három részletben futott maratont, mások két nap alatt két félmaratont teljesítettek, de a rövidebb távok kedvelőit sem hagyták cserben: 7, 10 és 14 kilométeren is lehetett koptatni az aszfaltot.

A Meru termékei a kétnapos rendezvényen mutatkoztak be a nagyközönségnek, a hatalmas piros-fehér felfújható sátor mindenki figyelmét felkeltette. A viszonylag kellemetlen idő ellenére több ezren futottak, hisz mint tudjuk, nincs hideg idő, csak rosszul öltözött futó.

A szuper futáshoz már csak a megfelelő bemelegítő krém hiányzott, de a Meru szerencsére gondoskodott erről is.

A hűvös időben a Meru Warm gélt ajánlottuk, a tesztelőktől és a vásárlóktól csupa pozitív visszajelzést kaptunk. Az első napon még félénkebben, de aztán vasárnap már bátrabban próbálták ki termékeinket futás előtt. Aki pedig bevállalta a szelfizést is, és a fotót eltöltötte a Facebookra vagy az Instagramra a #merusport vagy #merusportcare hashtaggel, még kedvezményt is kapott a termékek árából.

A Meru nem csak bemelegítésre, hanem izomlázra vagy különböző húzódásokra is kínál krémeket, a reggeli versenyek után egyre többen vásároltak a Help helyreállító gél sokaknak nyújtott gyors segítséget a futásban elfáradt végtagok ápolásában. A Helpet egyébként nevezhetjük a hétvége sikertermékének is.

Reméljük, hogy Nektek is tetszettek a Meru termékek, és ezentúl a sporttáskátok állandó kellékei lesznek!

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!