Hírlevél

SANYOSZ TOLLÁBÓL:

Korábbi posztokban már említettem a MERU-nak azt az előnyét a többi, hasonló termékkel szemben, hogy mennyire színes és változatos a paletta. A bemelegítéshez használhatunk gélt, krémet, erősebbet, kevésbé intenzívet, szóval válogathatunk mit szeretnénk, mint édesszájú gyerek a fagyis pult előtt.

Egy hosszú futás után azonban meg kell adni a lábnak azt a kényeztetést, amit megérdemel, főleg akkor, ha több órán keresztül cipelt minket. Nyilván nem lehet minden nap masszőrnél zárni a napot (bárcsak tehetném!), de a nyújtás, hengerezés, vagy akár egy fürdő csodákra képes.

De a fentieket kiegészíthetjük még a regenerálódást elősegítő MERU COOL-lal is. Manapság előszeretettel cipelem magammal edzésekre, kvázi ugyanolyan tartozéka lett a sporttáskámnak és az edzéseimnek, mint a futócucc, vagy a tusfürdő.

Na és mi az előnye ennek a tengerhez hasonló színű COOL hűsítőnek? Eleve baromira jól néz ki, főleg a gyöngyökbe zárt E-vitaminnal! Ránézel és ha van fantáziád kapásból a Copacabanan képzeled magad, ahol röplabdás csajok integetnek a forró homokból, hogy hagy kenjenek be vele…na de vissza az álmodozások birodalmából a kis magyar valóságba.

Szóval a megjelenésén kívül rettentően praktikus, mert gyorsan be lehet dolgozni a fáradt lábakba, pár perc alatt végzel mindkettővel, gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot, utána átengeded magad annak a kellemesen hűvös érzésnek, ahogy el kezd hatni, ellazít és egy pillanatra megint a Copacabanan vagy…kánikulában kifejezetten ajánlott, mert nagyon jól hűt!

Érdemes kipróbálni és beépíteni a fentebb említett edzések utáni szertartásba (nyújtás, hengerezés), hiszen jó kiegészítője azoknak és a mentol, kámfor, eukaliptusz tartalmú COOL hűsítő, izomlazító sportgél gyorsítja a sport utáni regenerációt.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!