Hírlevél

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a futás vagy bármilyen intenzív mozgás utáni nyújtás fontosságát. Rengeteg sérülést lehet vele megelőzni.

Ha egy kicsit “profibb” nyújtási technikákat keresel, próbáld ki az SMR hengert. Az SMR (Self Myofascial Release, a saját izompólyáink fellazítására szolgáló eszköz) henger bizonyítottan serkenti a vérkeringést, felkészíti az izmokat a fokozott igénybevételre, felgyorsítja a regenerációt. Szerencsére bármilyen sportboltban meg tudod vásárolni, és otthon is tudod használni.

Ha mégis úgy érzed, hogy szükséged van iránymutatásra, szerezd be A hengerezés kézikönyve című könyvet, amelynek a segítségével kezdőként is elsajátíthatod a neked való nyújtásprogramot. A könyvből megtudhatod, hogy a különböző típusú hengerek mire valók, (rengeteg féle van, csak győzd kitapasztalni) és ezeket hogyan használd biztonságosan.

A hengerezés kézikönyve segít, hogy megszabadulj a fájdalmaktól és visszanyerd a mozgékonyságod. A hengerezés kézikönyve a legfrissebb tudományos kutatásokra támaszkodva, lépésről-lépésre mutatja be a hengerezési technikákat. Megtudhatod, hogyan használd biztonságosan és hatékonyan, valamint azt is, hogy a különféle típusú hengerek mire valók. Megismertet a különböző testrészeid hengerezési módjaival, és megtanít arra, miként ötvözd a hengerezést más módszerekkel. Ezen kívül a helyes légzési és nyújtási technikákat is elsajátíthatod.

A hengerezés kézikönyve azoknak szól, akik az életminőségükön mozgás segítségével szeretnének javítani.

A hengerezés mellé használd a Meru Help gélt, amellyel még hatékonyabb lesz a nyújtás.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!